TRANSLATE - TRADUCTOR

Recomencem

 

Penso que era necessari, i a més em venia molt de gust. A partir del novembre de 2021 aquest bloc dedicat a càmeres i objectius Olympus farà servir el català com a llengua principal. Com ja sabreu, un servidor no és fotògraf professional i no necessito generar ingressos depenent de la quantitat de visitants dels meus llocs a la xarxa. Però el que si que vull és normalitzar el català, la llengua que utilitzo normalment cada dia en el meu entorn immediat i que s'ha de reflectir en el que publico a internet. Mica en mica aniré traduint i revisant els articles que anteriorment havia publicat en castellà, i els nous ho seran només en català. Això si, he posat una eina de traducció just a sota del títol del bloc pels que feu servir un altre llengua, més fàcil impossible! 

Em fa molta il·lusió aquesta nova etapa, segurament perdrè recolçaments i el numero de visites a aquest lloc caurà en picat, però crec que l'havia de fer, ha sigut una decisió difícil i justa a la vegada.

Doneu-me una mica de temps i aniré omplint aquest bloc, us demano una mica de paciència.    Crear continguts de qualitat per penjar a la xarxa s'emporta moltes hores que un servidor estarà encantat de continuar fent, només que ara en català. El meu petit país s'ho mereix.

Visca la Fotografia!