TRANSLATE - TRADUCTOR

Nous firmwares per càmeres Olympus!

Amb data 28 de febrer de 2022 Olympus/OM System ha tret noves versions de firmware per diverses càmeres que podeu veure clicant en aquest enllaç.


Com podreu veure a la descripció de les noves modificacions, bàsicament són per reconèixer el nou objectiu 40-150 F4 Pro i per millorar l'enfoc automàtic quan es fan servir objectius de focal fixa.

En aquest enllaç s'explica com actualitzar el firmware de les càmeres i objectius Olympus/OM System, recordeu que fa falta tenir instal·lat el programa OM Workspace, una vegada instal·lat i obert veureu a dalt una pestanya que diu "Cámara", cliqueu i a continuació trieu l'opció "Actualizar" i seguiu els passos que van apareixent.
OM Workspace és un programa gratuït, per descarregar-lo només farà falta el número de sèrie d'una càmera Olympus/OM System.

Una recomanació: no desconecteu el cable de la càmera fins que no s'hagi acabat el procès, ni tan sols el toqueu mentre duri. Si s'interromp accidentalment la instal·lació del nou firmware pot provocar un mal funcionament de la càmera i aquesta s'haurà d'enviar al servei tècnic!