TRANSLATE - TRADUCTOR

Recomencem

 

Penso que era necessari, i a més em venia molt de gust. A partir del novembre de 2021 aquest bloc dedicat a càmeres i objectius Olympus farà servir el català com a llengua principal. Com ja sabreu, un servidor no és fotògraf professional i no necessito generar ingressos depenent de la quantitat de visitants dels meus llocs a la xarxa. Però el que si que vull és normalitzar el català, la llengua que utilitzo normalment cada dia en el meu entorn immediat i que s'ha de reflectir en el que publico a internet. Mica en mica aniré traduint i revisant els articles que anteriorment havia publicat en castellà, i els nous ho seran només en català. Això si, he posat una eina de traducció just a sota del títol del bloc pels que feu servir un altre llengua, més fàcil impossible! 

Em fa molta il·lusió aquesta nova etapa, segurament perdrè recolçaments i el numero de visites a aquest lloc caurà en picat, però crec que l'havia de fer, ha sigut una decisió difícil i justa a la vegada.

Doneu-me una mica de temps i aniré omplint aquest bloc, us demano una mica de paciència.    Crear continguts de qualitat per penjar a la xarxa s'emporta moltes hores que un servidor estarà encantat de continuar fent, només que ara en català. El meu petit país s'ho mereix.

Visca la Fotografia!







16 comentaris:

Cecilia Targa ha dit...

L’ho important es ser coherent… i exerci amb coherencia!!! Jo faig faltes amb català… pero es la meva llengua!!!

Magandito ha dit...

Ya sabes que, en cualquier idioma que escribas, voy a continuar siguiéndote.
Una abraçada, amic meu.

Rafa72 ha dit...

Gràcies per la iniciativa.

Albert ha dit...

Molt bona iniciativa, actualment qualsevol persona, pot traduir el que dius al seu idioma.
Felicitats!

jordi carreras ha dit...

Em sembla una iniciativa immillorable. Els meus textes també sempre són en català.(quan els escric). Seguirem aqui, tossudament llegint i veient els teus articles

manelympus ha dit...

Em sembla una iniciativa perfecta... molts segueixen o seguim gent que publica en anglès, alemany, etc. i no per això deixem de seguir-los i menys avui dia on hi ha prou eines, com els traductors... així que aplaudeixo la teva iniciativa totalment, una abraçada.

Llorenç Solé ha dit...

T'admiro molt Martin, jo segueixo amb tu. Una abraçada.

Toni ha dit...

Ets el meu ídol, Martín. I espero que la teva lloable iniciativa s'encomani fins i tot entre aquells que usen les xarxes per obtenir-ne rèdits econòmics

Jordi Gavaldà ha dit...

Ostres Martin!!!!
Estem d'enhorabona torna a estar viu el blog d'Olympusmania!!!! això és la'conteixement de l'any!!!! Mil gràcies! jo et seguia en aquella primera etapa!
i la pausa ha donat lloc a la llum! la llum aquell clar objecte de desig de tots els que ens estimem la fotografia!

una forta abraçada amb tota l'admiració pel que fas, dius i ens regales!!

Jordi Figueres ha dit...

Em sembla una molt bona idea, és simplement escriure en la llengua que un parla habitualment, res més.

Màrius LG ha dit...

Senzillament coherent.
Durant molts anys t'he seguit, i no per escriure en castellà, he deixat de fer-ho.
Em sembla una gran idea que agrairan els nostres fills que prenen exemple dels seus pares.
No tothom te la sort de tindre llengua propia.
Estic content que axis pres aquesta decissió.
Abraçada incondicional amic.

Montserrat P ha dit...

Una iniciativa necessària, la presència del català a les xarxes socials és indispensable per a la supervivència de l'idioma. Jo també publico en català.

Montse Arnau ha dit...

Moltes gràcies per la iniciativa. el català necessita persones coherents com tu.

joan cañadas ha dit...

Moltes GRÀCIES Martin.
Com sempre, ajudant a tots.Moltes grácies.

Xavier Codó-Sastrada ha dit...

L'acabo de trobar.
T'he llegit abans i ho seguiré fent ara. Genial i valenta iniciativa, tenint en compte com està el pati. Gràcies, gràcies, gràcies... i endavant!

JOSEP CARMEL GAS ha dit...

Hola Martín. Soc molt nou al món d'Olympus i vaig entrant a totes les informacions de la marca, els tutorials sobre càmeres (la meva una EM5 MKIII i tinc una il·lusió tremenda) sobretot el teu que és realment molt complet.
Quan vaig veure el blog hi vaig entrar i només puc fer que agrair-te la iniciativa. Potser algú deixarà de seguir-te, però d'altres ho farem amb molta alegria. Gràcies per la teva idea d'afavorir el català que en aquest món (com en tants d'altres) està molt òrfena. Endavant!!