TRANSLATE - TRADUCTOR

Anunci nou objectiu MZuiko 90 macro f/3.5 IS Pro


Amb data 8 de setembre de 2022 OM System ha anunciat el desenvolupament d'un nova lent macro i l'ha inclòs al seu nou full de ruta d'objectius. En concret es tracta d'un 90mm f/3.5 IS de la gama Pro, per tant és segellat contra aigua i pols i incorpora estabilització d'imatge, una bona notícia pels que fem fotos de bitxos i flors amb la càmera a la mà. A més, el factor d'ampliació sembla ser de 2X, això vol dir que la imatge que aquest objectiu projecta sobre el sensor pot arribar a ser el doble de la mida real del subjecte!


Fent una mica d'endeví, és molt probable que aquest 90 mm macro tingui el mateix diàmetre de rosca de filtre davanter  que els seus germans el 30mm f/3.5 i el 60mm f/2.8 per poder muntar el flash macro dedicat STF-8. Per  tant ens hem d'imaginar la foto de tres objectius molt similars en quant a diàmetre i formant una petita escala en quant a longitud, una foto de família. 

Sembla ser que aquest nou objectiu  estarà disponible el 2023. No tenim dades tècniques de moment,  però tan aviat surtin les anirem posant per aquí. Després de molt temps esperant sembla que el nou macro llarg de OM System s'ha fet realitat,  tinc moltes ganes de provar-ho! Per arrodonir la jugada, estaria bé que agún dels nous zooms anunciats al full de ruta tingués una bona capacitar macro, somiar és gratis!